CD etikett för bättre överblick

cd etikettEn CD etikett ger en mycket bättre överblick över ens brända CD skivor. Dessutom får skivorna ett mycket snyggare utseende om man sätter dit en CD etikett.

Man kan köpa en CD etikett online som redan är färdigdesignade, med eller utan text, men man kan även beställa hem en CD etikett som man har designat själv. En CD etikett är en rund etikett med ett hål i mitten, format utefter skivor. Har man till exempel fört över alla sina bilder till en CD skiva kan det vara extra snyggt att ha en CD etikett med en av dessa bilder, och sedan klistra fast. Med text på som säger ”bilder” på ens CD etikett så får man en ännu bättre överblick.

CD etiketter gör att ens skivor ser mer professionella ut också, och kan vara roligt att ha istället för en tråkig, tom skiva. Att bara skriva med CD-penna direkt på skivan brukar även det se rätt så slarvigt och tråkigt ut. CD etiketter gör alltså att skivan blir mycket finare och mer personlig.

Att enklare kunna hitta vad för sparskiva man letar efter är så mycket skönare också, än att behöva prova alla skivor man har. Speciellt om man har många.