Postfack för ordning på arbetsplatsen

postfackAtt få post är en självklarhet även i dagens digitaliserade samhälle och detta gäller även på arbetsplatsen. Oavsett vilken arbetsplats det rör sig om kan något, ett brev eller paket eller en företagstidning, behöva skickas i fysisk form till någon eller alla som arbetar där.

http://xn--broschyrstll-pcb.se/postfack/

Postfack är det som kan hjälpa till att hålla reda på vem som fått vilken post. Antingen ni väljer att ha era postfack utanför kontoret eller inne på det – då behövs givetvis någon som hämtar och sorterar posten – finns det varianter som kan passa er. Postfack går att få i olika konstellationer, med olika många fack och med eller utan namnlappsruta. Ni kan också välja mellan olika färger.

Hur många fack som behövs beror givetvis på hur många ni är som arbetar på platsen. Postfack kan köpas i fack om två, fyra, sex, åtta och upp till tolv stycken. För att spara plats kan ni skaffa postfack som sätts upp på väggen. Det blir diskret men ändå snyggt och det är möjligt att sätta dit lappar som talar om vems post som ligger i vilket fack. Sätt dem gärna på en plats många av er går förbi varje dag, så att ingen missar sin post.