Redovisningsfirma i Täby

Jag söker en redovisningsfirma som kan hjälpa mig och mina företag med årsslut, bokföring, skatte-och inkomstdeklarationer samt andra rapporter. Vi söker en redovisningsfirma i Täby, med nära avstånd till våra kontor i samma område. Vi ser helst att en redovisningsfirma ska kunna hjälpa oss med att komma med förslag på hur ni kan effektivisera eller automatisera vår ekonomi. Det finns många redovisningsfirmor att välja på i Täby idag. Vi har just nu kontakt med flera olika redovisningsfirmor i Täby som skickat offerter till oss och vi jämför deras erbjudanden och tjänster. Vad som är viktigt för oss är att kunna ha stor tillit till den firman vi väljer, samt ha en långvarig kundrelation där vi jobbar effektivt och professionellt tillsammans. Detta kan förstås ta tid att välja. Det finns väldigt många redovisningsfirmor att välja mellan i Stockholms Län, och även i Täby. Vi kommer fortsätta leta efter en firma som kan hjälpa oss med våra tjänster, och som kan uppfylla våra önskemål. Vi siktar på att ha valt en redovisningsfirma i Täby inom ett par månader, då vi har mycket som ska styras upp och desto snabbare vi får hjälp desto bättre.s.

Vad tror ni om denna redovisningsfirma i täby?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *